Zege Rutten bij Frankfurt, Hertha weer aan kop

28 februari 2009, 17:28   Bijgewerkt: 28 februari 2009, 21:10

Schalke 04 heeft zijn tweede zege van 2009 beet. Nadat de ploeg van Fred Rutten begin februari te sterk was voor Werder Bremen (1-0) sloot het de maand af met een uitzege op Eintracht Frankfurt: 1-2. Negen minuten voor tijd wist Frankfurt via Michael Fink de openingstreffer van Márcio Rafinha nog ongedaan te maken, maar in de slotfase bezorgde Heiko Westermann de club uit Gelsenkirchen alsnog de volle buit.

Hertha BSC profiteerde van het puntverlies van Hoffenheim. De Berlijners streven de promovendus voorbij en zijn voor minimaal een dag koploper. Door doelpunten van Andrey Voronin en Pal Dardai wonnen de hoofdstedelingen met 2-1 van Borussia Mönchengladbach, dat via een benutte penalty van oud-Heerenveener Michael Bradley nog wel iets terugdeed. Zondag kan Hamburger SV, getraind door Martin Jol, de leiding weer overnemen als het de thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg wint.

Arnold Bruggink kroonde zichzelf bij Hannover 96 tot matchwinner door het enige doelpunt te maken in het thuisduel met Bayer Leverkusen (1-0). Door de zege nemen de Noord-Duitsers enigszins afstand van de degradatiezone. Dat geldt nog niet voor VfL Bochum. Die ploeg deed weliswaar goede zaken door het zes puntenduel met Energie Cottbus te winnen (3-2), maar het gat met de rode streep bedraagt slechts één punt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen