PSV-spelers houden hoop op tweede plaats

28 februari 2009, 00:42

Dirk Marcellis en Balazs Dzsudzsak zijn er van overtuigd dat PSV nog altijd als tweede kan eindigen in de Eredivisie, ondanks het feit dat de ploeg vrijdag door de nederlaag tegen SC Heerenveen (2-3) zakte naar de vijfde stek. Maar over één ding zijn beide heren eens: er móet volgende week gewonnen worden van FC Twente.

Door het verlies tegen Heerenveen is het gat naar Twente, dat tweede staat, opgelopen tot negen verliespunten. Dat gat moet snel kleiner worden en de confrontatie tussen beide teams, volgende week zaterdag in Enschede, is daarom van cruciaal belang. "We moeten nu absoluut winnen in Enschede", weet Dzsudzsak. 

Zijn teamgenoot Dirk Marcellis vindt dat PSV de wedstrijd tegen Heerenveen al in de eerste helft had moeten beslissen. "We kwamen snel 0-1 achter, maar daarna creëerden we veel kansen. In de rust hadden we al met 3-1 of 4-1 voor moeten staan, we hadden het in die fase moeten afmaken. Helaas scoorden we maar twee keer en kregen we heel snel na rust de gelijkmaker om onze oren. Daarna waren er kansen over en weer en uiteindelijk viel het dubbeltje voor ons net de verkeerde kant op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen