Bos hoopt op langer verblijf Hofs bij Vitesse

20 februari 2009, 19:21

Theo Bos hoopt dat Vitesse ook volgend seizoen over Nicky Hofs kan beschikken. De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Feyenoord, waar hij nog één jaar onder contract staat. In het huurcontract hebben de Gelderlanders overigens geen optie tot koop bedongen.

"Ik zou Nicky graag behouden voor Vitesse", aldus Bos in De Gelderlander. "Daar is intern ook over gesproken. Het is een Arnhemse jongen met veel kwaliteiten. Ik weet alleen niet of het mogelijk is. Er hangt een prijskaartje aan zo'n speler."

Bos en Vitesse hopen voor 1 april de selectie voor het volgende seizoen in grote lijnen rond te hebben. Voor die datum moet de club bepaald hebben of ze de spelers met een aflopende verbintenis langer vastlegt en of de optie tot koop op gehuurde spelers wordt gelicht. Laatstgenoemde punt is alleen van toepassing op de van SC Heerenveen gehuurde Jeroen Drost.

De Arnhemmers willen volgend seizoen hun selectie inkrimpen van 24 tot twintig spelers, onder wie twee doelmannen. "Met in het tweede elftal een paar spelers die zo kunnen doorschuiven", vult de trainer aan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen