Davids: "Misschien ben ik te duur voor Feyenoord"

18 februari 2009, 14:13

Nu bekend is dat Mario Been na de zomer Feyenoord gaat trainen, wordt er volop gespeculeerd over de mogelijkheid dat hij één of meerdere spelers van NEC meeneemt naar de Kuip. Lorenzo Davids, die de jeugdopleiding van de Rotterdamse club doorliep, is één van de spelers die in verband gebracht wordt met Feyenoord.

"Er is mij in elk geval nog niets gevraagd", reageert Davids in De Volkskrant op de vraag of hij zijn coach volgt naar Rotterdam-Zuid. "Ik denk dat de kans dat ik met hem meega veertig procent is. Feyenoord heeft niet veel geld op dit moment en ik denk dat ik wel duur voor ze ben", zegt hij, verwijzend naar zijn doorlopende contract bij NEC.

Ambities heeft de 22-jarige middenvelder voldoende. Zijn ultieme droom is om, net als zijn neef Edgar, te spelen voor FC Barcelona. "FC Barcelona is geen droom, maar een missie. Toen ik Edgar als dienende middenvelder achter Ronaldinho het vuile werk zag opknappen, dacht ik: dat wil ik later ook doen voor een grote ster. Voor mij zou dat geen punt zijn. Ik weet dat ik op het hoogste mik. Niemand hoeft me eraan te herinneren dat ik nu bij NEC speel en dat Barcelona behoorlijk ver weg is. Maar ik wil daar wel ooit naartoe groeien. Die drang leeft heel erg bij mij", aldus de Surinamer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen