Vandenbussche toont het publiek zijn blote billen

Ger
16 februari 2009, 11:24   Bijgewerkt: 16 februari 2009, 12:10

Bram Vandenbusssche zorgde afgelopen weekeinde voor een opmerkelijke striptease. De verdedigende middenvelder van Cercle Brugge verkleedde zich in de slotfase van het duel met Germinal Beerschot (1-1) langs de zijlijn en ging letterlijk met zijn billen bloot.

{image[263556][left-half][Vandenbussche billen bloot]}Vandenbussche was in blessuretijd ingevallen, maar de scheidsrechter zag zijn zwarte liesbroek een stukje onder zijn witte short uitsteken. De middenvelder moest de broek vervolgens buiten de lijnen uittrekken.

"Het probleem was dat wij normaal gezien in zwart spelen en ik er geen rekening mee had gehouden dat het nu wit was", zegt Vandenbussche tegen Sporza. "Maar ik had die broek al de hele tijd aan. Had de vierde scheidsrechter mij dan niet kunnen waarschuwen?"

"Ik vond het wel behoorlijk triestig van de ref, de match was zo goed als afgelopen. Het moest snel gaan, want Germinal Beerschot stond op het punt om een hoekschop te trappen. Toen ik daar in mijne pure stond, dacht ik wel: "Oei, als ze dit maar niet filmen". Ik was amper in de kleedkamer, of ik kreeg al een sms'je van een paar maten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen