Meijer en Hese furieus na nederlaag bij ADO

Meijer en Hese furieus na nederlaag bij ADO

15 februari 2009 – De 1-0 nederlaag van De Graafschap op bezoek bij concurrent ADO Den Haag is hard aangekomen in het kamp van de Gelderse club. Hoewel de club uit Doetinchem ruim 75 minuten met een man meer speelde na een rode kaart van ADO-speler Christian Kum, verloor ze toch door een goal van Berry Powel op slag van rust.

"Hier zijn geen excuses voor. Na vijftien minuten komen we tegen tien man te spelen, dan moeten we gewoon winnen", mopperde Leon Hese tegen Omroep Gelderland. "Maar het leek of we na die rode kaart dachten dat we het al binnen hadden."

"Er klopte vervolgens helemaal niets van en ADO deed wat wij vorige week tegen Twente deden. Ze toonden strijd en gooiden zich overal voor. Na rust bleven we veel te veel breien. Zo wordt het een heel moeilijk verhaal, dit is echt een drama."

Ook Rogier Meijer had geen goed woord over voor de vertoning op zaterdagavond van hem en zijn ploeggenoten. "Dit was gewoon slecht. We hadden hier ADO een klap uit moeten delen, zeker tegen tien man, maar we krijgen hier zelf een klap."

"We begonnen aardig met die rode kaart voor hen als gevolg. Daarna hinkten we op twee gedachten en pas na rust gaven we echt vol druk. We misten de creativiteit om genoeg kansen uit te spelen. Het wordt nu Volendam onder ons zien te houden en punten sprokkelen. Maar we zijn wel erg wisselvallig."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 21 januari 2021

  2. woensdag 20 januari 2021