Penders lijkt klaar voor thuisduel met Roda JC

Ger
11 februari 2009, 11:29

NAC Breda-trainer Robert Maaskant kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Roda JC vermoedelijk weer over Rob Penders beschikken. De aanvoerder lijkt voldoende hersteld van een hamstringblessure.

"De pijn is nu verdwenen. Als dat ook de rest van de week zo blijft, speel ik zaterdag weer mee tegen Roda JC", aldus Penders in BN/De Stem. De verdediger moest de afgelopen weken door het fysieke ongemak drie wedstrijden missen. "Ik voelde mijn hamstring en wilde geen enkel risico nemen omdat dat ik die blessure eerder gehad heb."

"Achteraf viel het mee. Er was geen scheurtje, zelfs geen beschadiging. Ik denk dat het een lichte verrekking is geweest. Eentje die wel pijn veroorzaakte. We hebben daarom afgesproken dat ik het twee weken rustig aan zou doen", zegt Penders, die uitkijkt naar de laatste maanden van het seizoen.

"Er valt nog genoeg te halen: de beker, de play-offs. We hebben een slechte serie achter de rug, maar door de goede eerste periode staan we nu achtste, dus nog altijd op een play-off-plek. Dat was de doelstelling en dat is het nog steeds. Er komen jongens terug en de bank kan intussen een en ander opvangen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen