Gabri: "We gaan winnen van Feyenoord"

10 februari 2009, 11:46

De klassieker tussen Ajax en Feyenoord is komende zondag een beetje een duel tussen de lamme en de blinde. Beide teams maken een zeer moeizaam seizoen door en staan respectievelijk derde en twaalfde op de ranglijst. Maar dat telt niet als beide teams zondag om 12.30 uur tegenover elkaar staan, denkt Ajacied Gabri.

"Zoals iedere klassieker is het een speciale wedstrijd", zegt de Spaanse middenvelder op de website van de Amsterdamse club. "We willen natuurlijk de supporters iets moois laten zien. Het maakt niet uit of je bovenaan of onderaan staat. Dat speelt geen rol. Bij een klassieker komen zoveel emoties en andere dingen los dan alleen de stand op de ranglijst. We moeten winnen en we gaan ook winnen."

De klassieker tegen Feyenoord betekent voor Gabri ook een weerzien met een oude vriend, namelijk voormalig Barcelona-teamgenoot Giovanni van Bronckhorst. "Het is niet zo dat we iedere week bellen of met elkaar uit eten gaan. Maar we bellen elkaar af en toe om te horen hoe het gaat en we hebben ook een aantal keer een hapje gegeten. Giovanni is gewoon een heel fijne gozer. We gaan goed met elkaar om."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen