Benitez spreekt zorgen uit over 'niet fitte' Torres

Benitez spreekt zorgen uit over 'niet fitte' Torres

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 februari 2009 – Liverpool-manager Rafael Benitez houdt zijn hart vast als Fernando Torres het volgende week met Spanje opneemt tegen Engeland. Volgens de Spaanse coach is zijn topspits niet volledig fit en gevoelig voor hamstringblessures. 

"Iedereen kan zien dat Torres nog niet volledig fit is sinds zijn laatste hamstringblessure", zei Benitez vrijdag. Hij hoopt snel een Spaans woordje uit te wisselen met bondscoach Vicente Del Bosque. "We hebben elkaar geprobeerd te contacteren, maar we liepen elkaar mis. We zullen nog wel even praten. We hebben het er al wel met de fitnesstrainer van het Spaanse team over gehad, dus ze weten van de situatie af."

Liverpool is momenteel verwikkeld in een spannende titelstrijd. Benitez wil in deze belangrijke periode niet dat zijn spelers overbelast raken en hoopt dus op begrip van Del Bosque. "Ik snap dat het voor een bondscoach niet eenvoudig is om met iedereen rekening te houden, maar hij weet hoe belangrijk dit seizoen voor Liverpool is", zegt hij.

Reacties

gerelateerd