Van der Wiel: "Dit is echt een grote verrassing"

Van der Wiel: "Dit is echt een grote verrassing"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 februari 2009 – Gregory van der Wiel beleefde vrijdag één van de vreemdste trainingen uit zijn prille loopbaan. De rechtsback van Ajax zag eerst tientallen ontevreden supporters het veld opkomen en vernam vervolgens dat hij was opgeroepen voor de vriendschappelijke interland van woensdag tegen Tunesië.

"Dit is echt een grote verrassing voor me", laat Van der Wiel weten over de uitnodiging om voor Nederland te spelen. "Ik maakte namelijk niet eens deel uit van de voorselectie. Ik ben uiteraard wel heel erg blij dat ik ben opgeroepen. Vroeger speelde ik altijd in het centrum van de defensie. Bij Ajax krijg ik dit seizoen als rechtsback een kans."

"Ik voel me wel lekker op deze positie. Ik kan af en toe mee naar voren en een actie maken. Kennelijk vindt de bondscoach dat ik het wel redelijk doe. Dat is uiteraard heel leuk om te horen", besluit de Ajacied.

Reacties

gerelateerd