Vlemmings: "Ik proef totaal geen wanhoop"

Ger
3 februari 2009, 19:44

In De Kuip staat woensdagavond de honderdste derby tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie op het programma. Beide ploegen hebben twintig punten uit evenzoveel duels en hunkeren naar een overwinning om weg te komen uit de onderste regionen.

Leon Vlemmings, die als tussenpaus nog niet heeft gewonnen met Feyenoord, voelt de toenemende druk op de ploeg en zichzelf. "Het is duidelijk dat van ons een overwinning wordt verwacht. Daar is iedereen zich van bewust. Maar ik proef totaal geen wanhoop. Iedereen gaat constructief met de huidige situatie om. Ik denk ook niet dat we te veel moeten praten nu. We moeten het doen."

De kans is groot dat John-Dahl Tomasson tegen Sparta ten koste van Leroy Fer in het basisteam begint. De Deense schaduwspits maakte zondag in de uitwedstrijd tegen NEC (1-0) als invaller zijn rentree na maandenlang blessureleed. Volgens Vlemmings is Tomasson bij het huidige Feyenoord van toegevoegde waarde met zijn professionaliteit en gedrevenheid.

Sparta, dat ruim een jaar geleden voor de laatste keer een uitwedstrijd won in de Eredivisie, is gewaarschuwd voor Tomasson. De Deen scoorde al tien keer in elf wedstrijden tegen de Kasteelploeg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen