Van Gaal verwacht Ari voorlopig nog niet terug

3 februari 2009, 15:54   Bijgewerkt: 3 februari 2009, 16:01

Ari keert niet op korte termijn terug in de selectie van AZ. De Braziliaan heeft nog enige tijd nodig om te herstellen van een knieblessure, zo liet coach Louis van Gaal weten. "Ik denk dat Ari voorlopig nog niet speelt. Nee, ook niet zaterdag tegen Willem II. Hij heeft zijn knieband verrekt", zegt hij op de website van de Alkmaarse club.

Voor de wedstrijd tegen Roda JC, komende woensdag in het DSB Stadion, heeft Van Gaal nieuweling Ragnar Klavan opgenomen in de selectie. Dat gaat ten koste van Gijs Luirink, die op de tribune plaats moet nemen. "Klavan maakt fysiek en voetbalinhoudelijk een goede indruk", motiveert Van Gaal zijn beslissing.

AZ gaat de wedstrijd tegen Roda JC in met negen punten voorsprong op de achtervolgers, Ajax en FC Twente. Een riante uitgangspositie dus, maar Van Gaal rekent zich nog niet rijk. "Wij zijn daar niet zo mee bezig en maken ons niet druk over wat de buitenwereld hiervan vindt. Die voorsprong is natuurlijk wel lekker. Als we een keer verliezen, is er nog niets aan de hand. Dat geeft een geruststellend gevoel. Maar toch, ik verwacht niet dat we alles blijven winnen, dat zou uniek zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen