Bronzen Stier voor Koç en Fortuna-coach Reijners

3 februari 2009, 10:37

Roger Reijners is verkozen tot beste Jupiler League-trainer in de vierde periode. De coach van Fortuna Sittard heeft hiervoor een Bronzen Stier gewonnen, een prijs die na afloop van elke periode in verschillende categorieën uitgereikt wordt.

Fortuna, de ploeg van Reijners, pakte deze periode dertien punten. Of dat genoeg is voor de periodetitel is nog niet duidelijk, omdat rivaal FC Zwolle nog een inhaalduel moet spelen. Als Zwolle dat duel niet wint, gaat de periodetitel naar Fortuna.

In de categorie 'grootste talent' ging de Bronzen Stier naar Serhat Koc van FC Eindhoven. Het is al de derde keer dit seizoen dat de jonge spits, die komende zomer de overstap waagt naar FC Groningen, in deze categorie in de prijzen valt.

Wie verkozen wordt tot beste speler van de vierde periode, is nog onduidelijk. De genomineerden zijn Keisuke Honda (VVV), Dries Mertens (AGOVV), Sandor van der Heide (sc Cambuur), Marco Parnela (Go Ahead Eagles) en Glynor Plet (SC Telstar). Fans kunnen de komende dagen stemmen op hun favoriet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen