Late treffers Torres doen Chelsea veel pijn

Koen Freriks
1 februari 2009, 19:14   Bijgewerkt: 1 februari 2009, 21:31

Chelsea lijkt voorlopig afgehaakt in de strijd om de Engelse voetbaltitel. De Londenaren verloren zondag de topper bij Liverpool met 2-0. Fernando Torres maakte in de laatste minuten van de wedstrijd beide doelpunten. Chelsea speelde toen al enige tijd met een man minder, na een rode kaart voor Frank Lampard. 

De kraker tussen de twee grootmachten leek lange tijd uit te lopen op een gelijkspel, waar eigenlijk alleen Manchester United-trainer Sir Alex Ferguson tevreden mee zou zijn. Fernando Torres gaf de wedstrijd in de slotminuten echter een dramatische wending. De Spaanse topschutter stal de winst door kort achter elkaar te scoren. 

De discutabele beslissing beïnvloedde de wedstrijd. De wedstrijd was tot de rode kaart in evenwicht, maar Liverpool kreeg met een man meer de overhand. Chelsea leek echter lange tijd stand te houden, totdat Torres zijn klasse in de slotminuten toonde. Met een fraaie kopbal verraste hij keeper Petr Cech, waarna hij door een fout van Ashley Cole ook zijn tweede van de middag kon aantekenen. 

Liverpool blijft door de zege in het spoor van koploper Manchester United. Het verschil tussen de twee aartsrivalen is twee punten, maar de Mancunians hebben nog een wedstrijd tegoed. Chelsea zag de achterstand op United oplopen tot vijf punten en lijkt voorlopig uit de strijd om de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen