Koç wil per direct weg bij noodlijdend FC Eindhoven

23 januari 2009, 09:41   Bijgewerkt: 23 januari 2009, 09:49

Serhat Koç hoopt dat hij per direct kan overstappen naar FC Groningen. Eerder kwam de club uit de Martinistad met Koc en zijn huidige club FC Eindhoven overeen dat de transfer pas komende zomer zou plaatsvinden, maar door de huidige financiële situatie bij de Brabantse eerstedivisionist wil Koç zo snel mogelijk weg.

FC Eindhoven kreeg deze week te horen dat het voorlopig onder curatele van de KNVB blijft, waardoor het voortbestaan van de club in gevaar is. Dat is geen ideale situatie voor een speler als Koç, vindt zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. "Heel vervelend voor FC Eindhoven, maar de situatie is nu dusdanig onzeker en rommelig dat Serhat zich beter in alle rust bij FC Groningen kan voorbereiden op volgend seizoen", zegt de belangenbehartiger in het Eindhovens Dagblad.

Marcel Wouterse, bestuurslid technische zaken van FC Eindhoven, is niet verbaasd dat Ploegsma met dit verzoek komt. "Dat is een logisch gevolg van het bericht van de KNVB. Je praat over professionele carrières. Hoe wij ons opstellen als spelers weg willen? Volwassen. Het zal van geval tot geval verschillen. Maar het wordt hier geen open huis omdat die KNVB-brief er nu ligt", benadrukt hij in dezelfde krant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen