Davids: "NEC-spelers zingen Feyenoord-clublied"

19 januari 2009, 08:00   Bijgewerkt: 19 januari 2009, 16:47

Heel NEC wacht gespannen af wat er de komende periode gebeurt met trainer Mario Been. De coach geldt als kandidaat nummer één om Gertjan Verbeek op te volgen bij Feyenoord. En hoewel de Rotterdamse club zich nog niet officieel gemeld heeft, weet NEC'er Lorenzo Davids dat een vertrek van zijn trainer mogelijk aanstaande is.

"Op een gegeven moment gaat iedereen zijn eigen weg", verzuchtte de middenvelder na afloop van de verloren wedstrijd tegen Ajax (2-4) tegen FCUpdate.nl. "Maar het zou voor iedereen ontzettend jammer zijn als de trainer vertrekt. Hij is heel belangrijk voor NEC, hij heeft ons zo ver gebracht. We willen graag dat hij blijft, dat lijkt me duidelijk. Hoe we dat laten merken? Nou, door keihard te trainen bijvoorbeeld."

Op de vraag of hij verwacht dat Been bij NEC blijft, moet Davids het antwoord schuldig blijven. "Ik weet het echt niet. Maar ik heb de trainer leren kennen als iemand die zijn afspraken nakomt, dus wat dat betreft is het ook best mogelijk dat hij blijft. Of we daar met hem over gepraat hebben? Nee hoor, dat niet. We maken er alleen onderling wel grapjes over, natuurlijk. We zingen soms het clublied van Feyenoord als de trainer langsloopt, dat soort dingen. Dat hoort er een beetje bij, toch?", grijnst hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen