Vier koplopers in Frankrijk

8 augustus 2005, 05:00

In de Franse Ligue 1 hebben Olympique Lyon, FC Nantes, Paris Saint Germain en Girondins Bordeaux na twee speelrondes de touwtjes in handen. Deze vier ploegen zijn de enige teams die tot op heden geen punten hebben laten liggen.

Lyon won zondag met 1-0 van FC Strasbourg, door een doelpunt van John Carew. De Noorse spits bewees hiermee opnieuw zijn waarde voor de ploeg van Gérard Houllier, nadat hij al doeltreffend was geweest in het duel om de Franse supercup en de eerste competitiewedstrijd tegen Le Mans (0-1). Naast Lyon was ook FC Nantes zondag succesvol. De ploeg won met 0-3 bij Rennes.

Lyon en Nantes voegde zich hiermee aan de kop van de ranglijst bij Paris Saint-Germain en Girondins Bordeaux, die zaterdag al hun tweede competitiewedstrijd wisten te winnen. PSG won door een goal van Edouard Cissé met 0-1 bij Sochaux, terwijl Bordeaux met 1-0 wist te winnen tegen Nancy. De grootste verrassing van de speelronde kwam op naam van Auxerre. De ploeg van coach Jacques Santini won met 0-2 bij AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen