Munsterman uit woede richting Kees Ploegsma

6 januari 2009, 20:24   Bijgewerkt: 6 januari 2009, 22:19

FC Twente-voorzitter Joop Munsterman heeft uitgehaald naar Kees Ploegsma, de zaakwaarnemer van Robbie Wielaert. Dinsdag onthulde de zaakwaarnemer dat de verdediger van FC Twente deze winterstop naar Ajax zou verkassen. De Amsterdammers zouden daarbij gebruik hebben gemaakt van de gelimiteerde transfersom in het nieuwe contract van de aanvoerder.

Munsterman veegt dit echter resoluut van tafel. "Ik weet van niets, er moet een contract worden ondertekend en dat is nog niet gebeurd'', reageert Munsterman in TC Tubantia. "Ik moet eraan wennen dat Ajax met de inhoud van een contract dat nog niet is getekend, probeert een speler hier weg te halen."

"Ploegsma roept bovendien allerlei dingen over de inhoud van het contract, dat doe ik niet. Wij weigeren daarop in te gaan. Los van het feit of bedragen kloppen of niet, vind ik het onwelvoeglijk om arbeidscontracten van medewerkers in de openbaarheid te brengen. Wat Ploegsma doet, is onacceptabel", uit de voorzitter zijn woede richting de zaakwaarnemer.

Overigens meldden de Tukkers in december op de clubsite dat er al wel een akkoord is bereikt met Wielaert voor een contract tot medio 2012. In de zomer trachtte Ajax de oud-speler van NEC ook al in te lijven, maar ving toen eveneens bot bij de Overijsselaren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen