De Graafschap huurt Utrecht-doelwit Sahar

Koen Freriks
2 januari 2009, 20:48   Bijgewerkt: 2 januari 2009, 20:59

Ben Sahar is binnenkort toch te zien op de Nederlandse velden. De Graafschap heeft de 19-jarige spits voor een half jaar gehuurd van Chelsea. Dat heeft de Eredivisie-club vrijdag laten weten.

Meerdere Nederlandse clubs hebben interesse gehad in de jonge international van Israël. Zo ketste onlangs een overgang naar FC Utrecht nog af, omdat Chelsea een volgens Utrechtse begrippen te hoge transfersom vroeg. NEC wilde het talent een half jaar geleden al huren, maar ook die overgang ging destijds niet door.

Via De Graafschap komt Sahar dus alsnog in Nederland terecht. De aanvaller staat al drie jaar onder contract bij Chelsea. De Engelse topploeg verhuurde hem de afgelopen jaren aan Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday en Portsmouth.

De Graafschap maakte vrijdag ook bekend dat de Argentijn Hugo Bargas wordt verhuurd aan FC Zwolle. De aanvaller kwam een half jaar geleden, kort voor het sluiten van de transfermarkt, over van Atletico All Boys. Mede door blessures speelde Bargas in de eerste seizoenshelft nog weinig bij de ploeg van trainer Henk van Stee. FC Zwolle huurt de Argentijn tot het einde van het seizoen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen