Janssen inzetbaar bij Roda, Bodor twijfelgeval

27 december 2008, 09:34   Bijgewerkt: 27 december 2008, 09:41

Willem Janssen kan zondag meedoen in de uitwedstrijd van Roda JC tegen FC Utrecht. De talentvolle middenvelder ontbrak vanwege fysieke problemen vorige week tegen FC Groningen, maar is inmiddels weer helemaal opgeknapt.

Of ook Boldizsar Bodor mee kan doen, is nog onzeker. De middenvelder kampt met een bloeduitstorting in zijn knieholte. "Het is op het randje. We moeten afwachten hoe het zich ontwikkelt", zegt trainer Harm van Veldhoven in De Limburger over de blessure van de Hongaar. Harrie Gommans (geschorst) en de geblesseerden Przemyslaw Tyton, Dieter van Tornhout en Vincent Lachambre zijn sowieso afwezig.

Van Veldhoven hoopt dat zijn elftal tegen FC Utrecht sportieve revanche kan nemen voor de kansloze 2-5 nederlaag tegen FC Groningen van vorig weekend. "Tegen Groningen vond ik ons niet geconcentreerd genoeg en hebben we het te makkelijk ondergaan. Dat was een ontgoocheling. Dit Roda zal tot op het laatste moment moeten blijven knokken. Spelers mogen niet denken dat het na twee of drie goede prestaties allemaal vanzelf komt", aldus de tot Belg genaturaliseerde Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen