Kolk: "Dit gaat natuurlijk echt niet langer"

Ger
22 december 2008, 11:31

Het seizoen van Vitesse is met de huidige zestiende plaats ronduit teleurstellend te noemen. Bij de Arnhemmers, die afgelopen weekeinde nog met 2-0 van NAC Breda verloren, wankelt de positie van trainer Hans Westerhof.

"Ik houd er niet van de trainer de schuld te geven, maar er moet natuurlijk wel wat gebeuren. Ook de technische staf is verantwoordelijk", stelt middenvelder Rogier Molhoek in De Gelderlander. Santi Kolk liet zich nog duidelijker uit. Volgens de aanvaller heeft Vitesse bewezen momenteel weinig toekomstperspectief te hebben. "Zo kun je dat wel zeggen. Dit gaat natuurlijk echt niet langer."

Westerhof bleef zelf na de nieuwe nederlaag naar lichtpuntjes zoeken. "Uiteraard is dit weer een grote teleurstelling. Maar na zo'n wedstrijd is iedereen emotioneel, dan moet je niet te snel oordelen. Ik zie het nog wel zitten. Geen twijfel aan. Waarom zou ik de handdoek gooien? We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje. Ik ben er van overtuigd dat we hier uit komen."

De oefenmeester had zondag een uitvoerig gesprek met zijn spelers. "Iedereen kon zeggen wat hij wil, niemand heeft gezegd dat het zo niet langer kan. Nee, dat gebeurt inderdaad niet zo snel. Maar de ploeg heeft er ook alles aan gedaan tegen NAC. Plotseling krijg je twee snelle tegengoals. Dat zag je voor rust niet aankomen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen