Marcellis: "Dit hadden we even nodig"

22 december 2008, 08:07

PSV gaat toch nog met een goed gevoel de kerstdagen in. Na de Europese uitschakeling en het daaropvolgende gelijkspel bij Vitesse (1-1) dreigde een crisis, maar die werd zondag even de kop in gedrukt door met 1-0 van Feyenoord te winnen.

"Deze overwinning hadden we even nodig", zegt Dirk Marcellis dan ook tegen FCUpdate.nl. "Het geeft ons weer even wat rust na de teleurstellende resultaten van de laatste weken, de opluchting binnen de club is natuurlijk groot. Het geeft wat vertrouwen, misschien kunnen we mede hierdoor uit een moeilijke periode komen."

"Je zag heel duidelijk dat beide teams wat vertrouwen misten, echt goed was de wedstrijd niet", geeft Marcellis, die zijn eerste PSV-Feyenoord speelde, toe. "Door alles wat er de laatste weken gebeurd is, neem je automatisch iets minder risico's. Grote kansen waren er aan beide kanten niet echt, maar ik denk dat wij wel iets meer aanspraak maakten op de overwinning. Gelukkig viel die goal uiteindelijk ook. Hopelijk geeft dit vertrouwen richting de wedstrijd tegen FC Twente van komend weekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen