Lachende Sibum: "Zo, die Martin Jol ligt er uit"

19 december 2008, 14:29

In Nijmegen is enthousiast gereageerd op de loting voor de derde ronde van de UEFA Cup. Het lot koppelde NEC vrijdag aan Hamburger SV, de club van de Nederlandse spelers Joris Mathijsen en Nigel de Jong. "En met Martin Jol, haha. Zo, die ligt er ook uit!", grapt middenvelder Bas Sibum op de website van NEC.

"Met een mindere tegenstander hadden we misschien meer kans gehad om nóg een ronde verder te komen, maar dit is wel een hele mooie ervaring voor ons allemaal. Bovendien, iedereen heeft ons al voor gek verklaard en we wonnen 'gewoon' van Spartak Moskou en Udinese dus wie weet wat dit ons weer gaat brengen", zegt hij.

Ook coach Mario Been is blij met de loting. "Hele mooie loting dit. Super voor het publiek ook, lekker dichtbij. Er lopen ook een paar Hollanders, dat is ook leuk. Ik had niet echt een voorkeur al had ik misschien liever geen Duitse ploeg gehad. Ik vind dat zij altijd iets extra's hebben, stukje meer werklust en inzet. Maar aan de andere kant: je krijgt nu al helemaal geen 'makkies meer'. Dit worden leuke wedstrijden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen