Inzetbaarheid Afellay, Nijland en Amrabat onzeker

12 december 2008, 14:39

De selectie van PSV voor de wedstrijd tegen Vitesse kent een groot aantal twijfelgevallen. Achter de namen van Ibrahim Afellay, Stefan Nijland, Nordin Amrabat en Jan Kromkamp staat nog een vraagteken. Mike Zonneveld (blessure) en Reimond Manco (privéomstandigheden) zijn sowieso niet van de partij in Arnhem.

Nijland kreeg donderdag een tik op zijn heup en had daar vrijdag nog veel last van. "Afwachten hoe dat er zaterdag uit ziet. Hetzelfde geldt voor Amrabat, die toch weer stijfheid voldoende in zijn lies. Met hem hebben we risico genomen en nu zie je dat die belasting net iets te veel is geweest. Ik hoop dat hij zaterdag zover is", zegt coach Huub Stevens, die mogelijk wel weer over Ibrahim Afellay kan beschikken. De spelmaker trainde vrijdag voluit mee, maar Stevens vond dat hij in sommige duels 'nog voorzichtig' was. Ook over hem neemt de trainer zaterdag een beslissing.

Tegen Vitesse hoopt Stevens op de volle winst, zodat zijn ploeg aan blijft haken in de strijd om de titel. "Als je uitgeschakeld bent voor de beker en ook internationaal, dan kun je het vizier volledig op de competitie richten. We weten dat we nog drie wedstrijden tot de winterstop hebben en daar proberen we alle mogelijkheden uit te halen. Voor mij begint dat zondag", zegt hij op de website van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen