Keeper Proto ook na de winterstop bij GBA

11 december 2008, 15:28   Bijgewerkt: 11 december 2008, 15:53

Silvio Proto verdedigt ook na de winterstop de clubkleuren van Germinal Beerschot, zo meldt Sporza. De Antwerpse club leent de sluippost dit seizoen van Anderlecht. De Brusselaars wilden de keeper in de komende transferperiode terug naar de hoofdstad halen omdat eerste doelman Daniël Zikta lange tijd uit de roulatie is door een blessure. Anderlecht en Beerschot werden het echter niet eens over de voorwaarden van een terugkeer.

Germinal Beerschot wilde alleen meewerken aan de teruggang mits het enkele andere spelers van Anderlecht mocht huren voor de rest van het seizoen. Hierbij ging het om voormalig FC Groningen-verdediger Arnold Kruiswijk en aanvaller Thomas Chatelle. De door Anderlecht aangeboden spelers, Stanislav Vlcek, Dmitri Bulykin en Aleksandr Jakovenko, werden allen van de hand gewezen door de huidige nummer zestien van de Eerste Klasse.

Paars-wit was niet bereid een afkoopsom te betalen voor zijn eigen speler. "Germinal Beerschot geld geven voor Proto, dat gaan we niet doen", liet Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck weten aan Het Laatste Nieuws.

Dit betekent dat Proto ook na de winterstop onder de lat staat bij Germinal Beerschot. Anderlecht is voorlopig aangewezen op oud NAC-keeper Davy Schollen, hoewel de koploper heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe goalie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen