'Arshavin, Zokora en Lennon op verlanglijstje Ramos'

'Arshavin, Zokora en Lennon op verlanglijstje Ramos'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 december 2008 – Sinds de benoeming van Juande Ramos als trainer van Real Madrid blazen de Spaanse media volop transfergeruchten de wereld in. De opvolger van Bernd Schuster zou een aantal spelers graag naar De Koninklijke zien komen, menen de kranten in Spanje te weten. 

Ramos zou graag een vleugelspeler en een verdedigende middenvelder in de winterstop willen halen om het vertrek van Robinho en de langdurige blessure van Mamadou Diarra op te vangen. Volgens Marca staat middenvelder Didier Zokora op het lijstje van Ramos. De twee werkten al met elkaar samen bij Tottenham Hotspur. 

Arshavin in belangstelling Real?

AS meent dat Ramos ook in Zdravko Kuzmanovic (Fiorentina) een versterking ziet voor het middenveld en zouden Marek Hamsik (Napoli) en Aaron Lennon (Tottenham Hotspur) in beeld zijn voor een plek op de Madrileense flanken. Tevens de naam van Andrei Arshavin (Zenit St. Petersburg) gonst rond. Ramos wilde de Russische spelmaker in zijn tijd bij de Spurs al halen. 

Ramos stond dinsdag al voor het eerst op het trainingsveld bij Real Madrid. De Spanjaard, die tekende voor een half jaar, zit woensdagavond voor het eerst op de bank als Real het in de Champions League opneemt tegen Zenit.

Reacties

gerelateerd