Bosz alert op kritische geluiden uit spelersgroep

Ger
7 december 2008, 18:27   Bijgewerkt: 7 december 2008, 19:08

Peter Bosz heeft een luisterend oor voor kritische geluiden uit de Feyenoord-selectie over trainer Gertjan Verbeek. De technisch directeur gaat daarom komende week het gesprek aan met de spelersgroep om de vermeende onvrede te peilen.

"Dat is mijn taak als TD", zei Bosz zondag na de thuisnederlaag tegen De Graafschap (1-3). "Als er negatieve signalen zijn in de spelersgroep, moet ik die oppikken en neerleggen bij onze trainer. Ik praat bijna dagelijks met spelers. Dat er nu ontevredenheid in de selectie heerst, kan ik ook wel begrijpen. Iedereen bij de club is ontevreden. We verliezen te veel en we staan te laag. We zullen snel op de ranglijst moeten gaan stijgen."

Bosz wilde niet inhoudelijk reageren op het onthullende artikel in de zondageditie van De Telegraaf. Daarin kwam coach Verbeek er slecht af, vooral ook bij zijn spelers. Algemeen directeur Eric Gudde hield zich evenals Bosz op de vlakte.

"Het zijn halve of loze beweringen. Die brengen ons totaal niet van ons pad af. We willen bij Feyenoord met Verbeek een topsportklimaat invoeren. Daarnaast willen we natuurlijk ook graag presteren. We hebben voor dat laatste helaas meer tijd nodig dan verwacht. We staan op een plaats die Feyenoord onwaardig is. We hebben ook gewoon slecht gespeeld tegen De Graafschap. Maar het zou wel heel erg treurig zijn om nu ineens een heel andere weg in te slaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen