Bakkal: "Ik moet nog meer twijfels bij Stevens wegnemen"

7 december 2008, 08:00

Otman Bakkal was  de grote man bij het duel tussen PSV en FC Groningen. De middenvelder begon op de bank en zag zijn elftal tegen een 0-2 achterstand aanlopen. Na de pauze mocht Bakkal in de ploeg komen en met twee puntgave goals zette hij zijn elftal prompt op het goede spoor. Toch heeft hij, ook na deze invalbeurt, nog niet het gevoel dat hij het vertrouwen van coach Huub Stevens gewonnen heeft.

"Ik denk niet dat één goede invalbeurt een groot verschil maakt", zegt de middenvelder tegen FCUpdate.nl. "Mijn gevoel zegt dat ik meer twijfels bij de trainer weg moet nemen, dan mogelijk is tijdens zo'n invalbeurt. Misschien dat hij nu voor de volgende wedstrijd niet om me heen kan, dat weet ik niet. Maar het gaat mij niet om de volgende wedstrijd, ik kijk naar de langere termijn. Ik wil onomstreden worden, zodat ik een lange periode achter elkaar in het elftal sta."

"Gelukkig raak ik niet zo snel gefrustreerd", voegt Bakkal er lachend aan toe. "Ik heb ook geen revanchegevoelens, nu ik goed ingevallen ben. Kijk, natuurlijk ben je nooit echt happy als je op de bank zit en is het lekker om dan als invaller twee keer te scoren. Maar nogmaals, ik kijk verder dan deze ene invalbeurt. Ik wil de trainer overtuigen, zodat ik onomstreden word. Dat kan, daar ben ik van overtuigd. Hoe? Nou, door twee keer te scoren, bijvoorbeeld..."

Nijland Andersson

Nijland Andersson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen