Brys raadt Koç aan seizoen bij Eindhoven af te maken

Ger
5 december 2008, 10:40   Bijgewerkt: 5 december 2008, 11:32

Hoewel Serhat Koc (foto, rechts) al in de winterstop graag wil overstappen naar FC Groningen, denkt FC Eindhoven-trainer Marc Brys dat de aanvaller beter het seizoen kan afmaken bij zijn huidige club. De jongeling staat in de nadrukkelijk belangstelling van de noorderlingen, die al een bod bij de eerstedivisionist neerlegden.

"Serhat is pas net achttien jaar en heeft bij FC Eindhoven nog heel veel te leren om stappen te maken", zegt Brys in het Eindhovens Dagblad. "Daarom doet hij er verstandig aan om minimaal tot de zomerstop bij ons te blijven. Ik heb daar met hem over gesproken en met Kees Ploegsma jr heeft Serhat ook een goede begeleider, die oog heeft wat het beste is voor zijn carrière."

De oefenmeester verbaast zich niet over de interesse van FC Groningen. "Het zou vreemd zijn als clubs geen interesse zouden hebben in een jonge spits die al dertien goals maakte. Serhat is bovendien een heel leergierige en coachbare jongen. We moeten er nu voor zorgen dat het voor iedereen een win-win-situatie wordt, voor Serhat, FC Eindhoven en zijn toekomstige club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen