Koç: "Stap naar FC Groningen niet te vroeg"

Ger
4 december 2008, 11:30   Bijgewerkt: 4 december 2008, 12:00

Serhat Koç hoopt dat de transfer naar FC Groningen doorgang zal vinden. De club van trainer Ron Jans heeft deze week een bod op de 18-jarige aanvaller van FC Eindhoven uitgebracht.

"Het zou mooi zijn om zo'n stap te kunnen maken, het is denk ik goed voor mijn ontwikkeling", aldus Koç, die dit seizoen dertien competitiegoals scoorde, in het Eindhovens Dagblad. De aanvaller staat open om al in de winterstop naar de Martinistad te vertrekken. "Enerzijds zou het natuurlijk fijn zijn als het in de winterstop al lukt. Nee, ik denk niet dat het te vroeg komt, ik voel me sterk. Maar als het aan het einde van het seizoen pas zover is, vind ik het ook prima."

Zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr ziet het liefst dat Koc, die bij Eindhoven nog een contract heeft tot medio 2010, heeft seizoen bij de eerstedivisionist afmaakt. "Ik zou daar wel een goed gevoel bij hebben. Dan kan hij nog meer ervaring opdoen, beter worden en straks ontspannen aansluiten bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar alles is open, wij wachten eerst af of de clubs eruit komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen