Anderlecht wil verhuurde keeper Proto terughalen

2 december 2008, 07:26   Bijgewerkt: 1 december 2008, 23:40

Anderlecht is door de zware blessure van doelman Daniel Zitka in een lastige situatie terecht gekomen. Davy Schollen is als tweede keeper de logische stand-in voor de onfortuinlijke Tsjech, maar hij bewees eerder bij NAC Breda niet bepaald een foutloze doelman te zijn. Anderlecht wil daarom eigenlijk Silvio Proto, die afgelopen zomer voor één jaar verhuurd werd aan Germinal Beerschot, terughalen.

"We zullen een mogelijke terugkeer van Proto eerstdaags bespreken met Germinal Beerschot", zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck tegenover Sporza. "Het is logisch dat we in eerste instantie dit spoor volgen: Proto heeft veel gespeeld bij Germinal Beerschot en is intussen ook weer Rode Duivel."

"Maar misschien zegt Germinal Beerschot wel dat het niet kan. We moeten afwachten", vervolgt Van Holsbeeck. "Als wij Proto terughalen, dan moet Germinal Beerschot opnieuw op zoek naar een doelman. We zullen zien waar we mekaar kunnen helpen. Wij hebben enkele spelers die momenteel minder aan spelen toekomen. Als verstandige mensen zullen we daar wel uitkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen