Gabri: "Steeds minder hoop op een basisplaats"

Ger
1 december 2008, 16:39

Gabri ziet zijn toekomst bij Ajax somber in. De Spaanse middenvelder moet de laatste weken genoegen nemen met een reserverol. Trainer Marco van Basten geeft momenteel Rasmus Lindgren en Eyong Enoh de voorkeur als verdedigende middenvelders.

"Nu moet ik meedoen met Jong Ajax, voor de tweede of derde keer dit seizoen. In mijn eerste twee jaar is dat nooit gebeurd", zegt Gabri tegen Sportweek. "Ik zit er ook niet echt op te wachten, nu neem ik de plek in van jonge jongens, dat kan toch nooit de bedoeling zijn. Ik hoef niet weg bij Ajax, ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Zolang niemand zegt dat ik moet vertrekken, blijf ik. Ik heb per wedstrijd wel steeds minder hoop op een basisplaats."

De middenvelder heeft nog niet met trainer Marco van Basten over zijn situatie gepraat. "Waarom zou ik? We hebben elkaar niets te zeggen. Ik hoef ook geen uitleg voor mijn huidige positie, die wil ik namelijk ook niet als ik er wel in sta. Van Basten zal zijn redenen wel hebben om mij ernaast te zetten. Ik vind echter dat ik het na mijn blessure goed doe, ik ben in vorm, dat maakt het moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen