Vorm verwacht terugkeer keeperstrainer Arts

Ger
1 december 2008, 10:57

FC Utrecht-doelman Michel Vorm onderhoudt nog altijd intensief contact met keeperstrainer Maarten Arts. Samen met assistent-coaches John van Loen, David Nascimento en looptrainer Rob Druppers werd Arts eind oktober door club uit de Domstad aan de kant gezet.

"Telefonisch bespreken we dezelfde avond nog alle belangrijke situaties", aldus Vorm in De Telegraaf na de wedstrijd tegen Ajax (1-1). "Of dat niet raar is? Nee, wat mij betreft niet. Maarten staat op non-actief, is niet ontslagen en ik heb gewoon een ontzettend goed gevoel bij hem. Hij is belangrijk geweest om te komen waar ik nu ben."

Vorm liet eerder al weten het niet eens te zijn met de beslissing van FC Utrecht om Arts uit zijn functie te zetten. "Er was helemaal niets op Maarten aan te merken. Ik ga er nog steeds van uit dat hij terugkomt en de geluiden zijn wat dat betreft gunstig. Wat mij betreft staat niets zijn terugkeer in de weg. En misschien wat de trainer (Willem van Hanegem, red.) betreft ook niet meer. Maar dat moet je hem vragen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen