Leiwakabessy houdt hoop op plek in achtste finale

27 november 2008, 10:46

Het sprookje van Anorthosis Famagusta blijft voortduren. Woensdag speelde de ploeg uit Cyprus met 2-2 gelijk tegen Werder Bremen, waardoor het nog altijd kans maakt op een plek in de achtste finale van de Champions League. Daarvoor moet het wel de laatste wedstrijd, uit tegen Panathinaikos, zien te winnen.

Hoewel 2-2 tegen Werder Bremen natuurlijk een prima resultaat is, zat men in Cyprus met gemengde gevoelens. Twintig minuten voor tijd stond de thuisclub immers nog met 2-0 voor, maar twee late goals brachten de Duitsers alsnog langszij.

"Ik weet eigenlijk niet hoe het kan dat we in zo'n korte periode twee goals weggeven", treurt de Nederlandse verdediger Jeffrey Leiwakabessy op de website van de UEFA. "We moeten goed analyseren wat we fout gedaan hebben, zodat het een volgende keer niet meer gebeurt. Door die twee late tegengoals zijn we natuurlijk wat teleurgesteld over dit gelijkspel tegen Werder, maar aan de andere kant is het positief dat we opnieuw overeind bleven. We moeten nu toeleven naar de wedstrijd tegen Panathinaikos. Als we dan met dezelfde beleving en passie spelen als woensdag tegen Werder Bremen, kan er van alles gebeuren", aldus de rechtsback.

Eerder deze groepsfase won Anorthosis thuis met liefst 3-1 van Panathinaikos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen