Stevens wil neerwaartse spiraal doorbreken

21 november 2008, 15:23   Bijgewerkt: 21 november 2008, 15:34

Na vier nederlagen op rij, tegen achtereenvolgens Olympique Marseille, NEC, AZ en Ajax, snakt heel PSV weer naar een zege. Zaterdag moet het gebeuren, thuis tegen Heracles Almelo. Het is tijd voor eerherstel, weet coach Huub Stevens.

"Wij weten wat we aan onze jongens hebben. Zij willen een eerherstel hebben morgen. We weten dat we tegen een ploeg spelen die niet hierheen komen om een schoonheidsprijs te halen, maar dat ze heel compact spelen. Aan ons om de muur te slechten. We moeten ervoor zorgen dat we datgene wat we in huis hebben ook aan onze fans tonen. Ik verwacht altijd weer honderd procent instelling, dat ze alles zullen geven wat in hen zit. We zullen er alles aan doen om neergaande spiraal naar boven te brengen", zegt de coach van de Eindhovenaren op de website van zijn club.

"We hebben respect voor deze tegenstander, maar Heracles Almelo komt hier ook naartoe om het PSV moeilijk te maken. We zullen een muur moeten slechten en moeten uitkijken voor de kansen die ze zullen krijgen", besluit Stevens.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen