Lagerbäck: "Berg heeft het goed gedaan"

Ger
21 november 2008, 11:13

Uitgerekend tegen Nederland kreeg Marcus Berg woensdag weer eens het vertrouwen van de Zweedse bondscoach Lars Lagerbäck. De spits van FC Groningen speelde echter een onopvallende wedstrijd en kon de 3-1 nederlaag niet voorkomen.

"Spelen voor Zweden is speciaal, maar dan tegen Nederland maakt het toch nog wel een beetje extra", zegt Berg op de website van zijn club. "Het was een moeilijk duel voor ons. We stonden erg onder druk, maar dat is normaal en weet je als je uit tegen Nederland speelt. Zelf kon ik eigenlijk alleen de ballen vasthouden of terugkaatsen. Ik stond telkens met de rug naar het doel en had slechts enkele kleine kansjes."

Lagerbäck was tevreden over het optreden van de clubtopscorer van FC Groningen. "Marcus Berg heeft het goed gedaan. Hij liep veel en werkte hard om aan de bal te komen. Met een beetje geluk had hij ook nog kunnen scoren. Marcus is nog een onervaren international. Door tegen ploegen als Oranje te voetballen, kan hij heel veel leren. Het is daarom erg belangrijk voor hem om tegen een dergelijk topland te spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen