Boze Lazovic: "Het is alleen frustratie"

Ger
17 november 2008, 10:50

Danko Lazovic baalt van zijn reserverol bij PSV en hoopt dat trainer Huub Stevens overstapt naar een systeem met twee spitsen. De Serviër liet zijn onvrede zondag duidelijk blijken nadat hij tegen Ajax (4-1 verlies) Ibrahim Afellay in staat stelde te scoren.

"Veel mensen denken dat ik een beetje gek ben, maar het is alleen frustratie. Het gebeurde in een seconde, daarna ben ik het ook kwijt", zegt Lazovic over het op de vrije loop laten van zijn opgekropte emoties na de 1-1.

"Ik vind dat ik goed genoeg ben voor de basis", aldus de aanvaller, die in Amsterdam na 52 minuten binnen de lijnen kwam voor Stijn Wuytens. "Toen ik inviel, gingen we met twee spitsen spelen. Danny Koevermans en ik zijn daar voorstander van. Ik vind dat we met deze opstelling meer creëerden."

Coach Huub Stevens staat echter niet te springen om de wens van Lazovic in te willigen. "Het systeem met twee spitsen gaf ons een impuls, maar werkte later ook tegen ons. Dat is toch zo? Of het iets is om op voort te borduren? We gaven drie doelpunten weg, wat denk je zelf?"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen