Verbeek wil Nilsson naar de Kuip halen

17 november 2008, 00:31   Bijgewerkt: 17 november 2008, 00:43

Als het aan coach Gertjan Verbeek ligt, komt Lasse Nilsson naar Feyenoord. De Zweedse aanvaller zit op een dood spoor bij zijn Franse werkgever Saint-Etienne en zou volgens Verbeek een uitstekende aanwinst voor zijn elftal zijn. 

Verbeek sprak zelfs al met de 26-jarige Nilsson, met wie hij in het verleden samenwerkte bij SC Heerenveen, over een eventuele transfer naar de Kuip. Het grootste probleem is echter het financiële plaatje. "We moeten eerst verkopen, dan kunnen we zelf pas nieuwe spelers aantrekken. Maar Lasse zou een prima aanwinst zijn", zegt de coach van de Rotterdammers tegenover RTV Rijnmond.

Nilsson kwam halverwege het seizoen 2004/2005 naar Heerenveen, waar hij tot medio 2007 zou blijven. In zijn laatste twee seizoenen was hij telkens goed voor negen competitiedoelpunten. Bij Saint-Etienne wist hij niet te imponeren. De Franse club verhuurde hem tussentijds aan Aalborg BK en Elfsborg IF.

In Rotterdam-Zuid kan men een aanvallende versterking goed gebruiken. Aanwinst Jon Dahl Tomasson kwakkelt al vrijwel het complete seizoen met blessures, terwijl nu ook Jonathan de Guzman, Diego Biseswar en Michael Mols in de lappenmand terecht gekomen zijn. Zondag tegen FC Twente stonden daarom de jeugdspelers Luis Pedro en Michal Janota in de Rotterdamse basisformatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen