Landon Donovan traint mee met Bayern München

11 november 2008, 12:37   Bijgewerkt: 11 november 2008, 21:42

De selectie van Bayern München bevat deze week een nieuw gezicht. De Amerikaanse aanvaller Landon Donovan werkt een trainingsstage af bij het team van coach Jürgen Klinsmann. De 26-jarige Donovan staat onder contract bij Los Angeles Galaxy, de club waar ook onder meer David Beckham speelt.

Omdat LA Galaxy zich niet wist te plaatsen voor de play-offs van de Amerikaanse competitie, is de club nu al uitgevoetbald. Om toch wat ritme te houden, mag Donovan nu meetrainen met Bayern. "Ik ken Landon goed, uit mijn tijd in Los Angeles", zegt coach Klinsmann op de officiële website van Bayern. "Hij is een fijne kerel, een uitstekende voetballer en een grote persoonlijkheid in de Amerikaanse voetbalwereld. Landon krijgt bij ons de mogelijkheid om zijn conditie op peil te houden."

In het verleden stond Donovan eerder een periode onder contract bij Bayer Leverkusen. Zijn verblijf aldaar werd echter geen succes. In de nationale ploeg van de Verenigde Staten is de aanvaller al jarenlang één van de absolute uitblinkers. Hij werd in 2002, 2003, 2004 en 2007 verkozen tot Amerikaans voetballer van het jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen