Prent wil via Halmstad naar Engeland

11 november 2008, 11:04

Alexander Prent heeft zijn eerste seizoen in Zweden er op zitten. De spits verruilde in december 2007 NEC voor Halmstad BK, waarmee hij dit jaar als zevende eindigde in de Zweedse competitie. Maar over zijn eigen inbreng is de 25-jarige Prent, die de laatste weken met veel blessures kampte, niet helemaal tevreden.

"De eerste acht duels begon ik in de basis, maar daarna kreeg ik last van blessures, waardoor ik nauwelijks meer gespeeld heb. Ik had graag meer gebracht in mijn eerste jaar, al speelde ik tot aan mijn blessure wel goed. Nu richt ik me op volgend seizoen. In januari, als de voorbereiding begint, wil ik er weer staan. Ik denk dat ik mooie dingen kan laten zien als ik fysiek in orde ben", zegt hij in De Gelderlander.

Door 'mooie dingen te laten zien' hoopt Prent zich bij Halmstad in de kijker te spelen bij clubs uit Engeland. "Ik heb het hier erg goed naar mijn zin, maar natuurlijk denk ik wel na over een mogelijk vervolg. Clubs in Engeland volgen het voetbal hier nauwlettend. Het is een droom voor me ooit bij een club in het Championship in Engeland te komen. Eerst volgend seizoen goed presteren bij Halmstad en dan de stap naar Engeland maken. Dat lijkt me wel wat", aldus de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen