Stevens en Mendez ruziën op afsluitende training

Koen Freriks
2 november 2008, 21:08   Bijgewerkt: 2 november 2008, 21:20

PSV-trainer Huub Stevens en middenvelder Edison Mendez hadden zondag een fikse woordenwisseling op de afsluitende training voor het vertrek naar Frankrijk, waar de landskampioen dinsdag speelt tegen Olympique Marseille. 

Op beelden van de NOS is de boosheid te zien van Stevens, die Mendez een gebrek aan respect verweet. Volgens een woordvoerder van de club zijn er vooralsnog met betrekking tot de komende wedstrijd geen maatregelen tegen de Ecuadoriaan afgekondigd. Hij reist dus waarschijnlijk gewoon mee naar Frankrijk. 

Stevens ziet het belangrijke Champions League-duel tegen Marseille met vertrouwen tegemoet. "Vooral aanvallend heeft Marseille veel kwaliteit. Als wij goed georganiseerd spelen maken we een kans. Dat hebben we in het eerste duel bewezen." Op eigen bodem versloeg PSV de tegenstander recentelijk met 2-0, door twee treffers van Koevermans.

De intentie van PSV in Marseille is niet verliezen, stelde Stevens. Daarmee zet de club dan een grote stap richting ten minste de derde plek in de poule, in elk geval na de winterstop goed voor Europees voetbal in de UEFA Cup. De Eindhovenaren spelen in de poule van de Champions League ook nog tegen Liverpool (thuis) en Atletico Madrid (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen