Nalbantoglu laat contract bij Kayserispor ontbinden

28 oktober 2008, 11:00   Bijgewerkt: 28 oktober 2008, 11:08

Muslu Nalbantoglu kan transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. Het contract van de rechtsback bij het Turkse Kayserispor is in onderling overleg ontbonden, zo laat de oud-NEC'er weten tegenover de Nijmeegse fansite ForzaNEC.nl.

''Het gesprek met het bestuur was niet prettig, maar gelukkig wilde ze meewerken. Ik ben transfervrij", aldus de 24-jarige Amersfoorter, die nu snel een club hoopt te vinden waar hij zijn conditie op peil kan houden. Zijn oude liefde NEC is hem even geen optie. "Dan weet je dat mensen ook weer raar gaan denken. Ik heb nog heel veel contact met oud-teamgenoten en ook nog met de trainer. NEC voelt als mijn tweede thuis, maar het zou heel raar zijn om daar nu weer mee te trainen."

Enkele weken geleden liet de verdediger in het AD al weten hoogst ongelukkig te zijn over zijn situatie bij Kayserispor. "Ik heb het gevoel dat ik een speelbal ben tussen de technisch directeur en de trainer. De technisch directeur heeft me gehaald, maar ik heb niet het idee dat de coach daar iets vanaf heeft geweten. Misschien had ik de trainer voordat ik tekende zelf even moeten bellen, ik weet het niet. Maar een kans heb ik van deze man dus niet gekregen", verzuchtte hij half oktober.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen