Janssen: "We weten niet echt hoe Dinamo gaat spelen"

Ger
23 oktober 2008, 15:14   Bijgewerkt: 23 oktober 2008, 15:31

Tim Janssen staat tegen Dinamo Zagreb voor zijn debuut in de UEFA Cup. De jeugdinternational, die bij NEC donderdagavond in de aanval de voorkeur krijgt boven Jhon van Beukering, verwacht een lastige wedstrijd.

"Dat komt ook omdat we, ondanks dat we ons zo goed mogelijk voorbereid hebben en beelden hebben gezien, bijvoorbeeld nog niet echt weten hoe zij gaan spelen", zegt Janssen op de website van NEC. "Tijdens de wedstrijd wordt het toch aftasten. Pas dan weet je eigenlijk precies waar je aan toe bent. Over onze kansen kan ik alleen zeggen dat we toch wel minimaal hopen op een punt. Ook hierbij is het afwachten of we weer kunnen stunten natuurlijk. De druk ligt in elk geval bij Dinamo en niet bij ons."

"Ik heb tijdens het bekijken van hun wedstrijd van afgelopen weekend vooral gelet op de verdedigers Biscan en De Jesus", gaat de aanvaller verder. "Die eerste is een ervaren jongen die ook bij Liverpool heeft gespeeld en voor het nationale team. De Jesus ziet er sterk uit en gaat ook stevige duels aan. Zelf ben ik heel blij dat ik speel, zoals ik altijd blij ben als ik kan spelen. Bij mijn debuut in de UEFA Cup sta ik overigens niet teveel stil. Ik zie het als 'gewoon weer een wedstrijd'."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen