Beckham moet 'dream team' AC Milan completeren

22 oktober 2008, 12:19   Bijgewerkt: 22 oktober 2008, 15:57

David Beckham zet zijn loopbaan voort in Italië. AC Milan neemt de 33-jarige Engelse middenvelder voor een half seizoen over van Los Angeles Galaxy, zo laten trainer Carlo Ancelotti en technische baas Adriano Galliani weten 

Beckham was op zoek naar een tijdelijke nieuwe club, omdat zijn seizoen bij de LA Galaxy er al bijna op zit. De Galaxy heeft zich niet weten te plaatsen voor de play-offs, waardoor Beckham de komende maanden geen wedstrijden hoeft te spelen. AC Milan wil hem nu de kans bieden om toch wedstrijdritme in de benen te houden.

"Ik ben er zeker van dat hij komt. Hij zal een paar maanden op huurbasis bij Milan blijven. We spreken hierover met zijn zaakwaarnemer", aldus Galliani woensdag, vlak voor vertrek naar Heerenveen. "Het zou een geweldige deal zijn. Coach Carlo Ancelotti kan hem dan opstellen in zowel Serie A als de UEFA Cup. Met Beckham, Kaka en Ronaldinho hebben we dan een echt dream team." Coach Ancelotti kijkt uit naar de samenwerking met Beckham. "Hij is een serieuze sporter, een groot prof. Het is heel mooi dat hij een paar maanden beschikbaar is voor ons."

In het verleden speelde Beckham voor Manchester United en Real Madrid. Sinds medio 2007 staat de 107-voudig international onder contract in Los Angeles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen