Gabri: "FC Groningen gaat bij top-vier eindigen"

18 oktober 2008, 09:34

FC Groningen maakt een goede kans om dit seizoen in de top-vier van de Eredivisie te eindigen en zich zodoende direct te plaatsen voor Europees voetbal. Dat denkt althans Ajax-middenvelder Gabri, die vanavond in de Amsterdam ArenA tegenover de ploeg uit de Martinistad staat.

FC Groningen staat momenteel aan kop in de Eredivisie, met dertien punten uit de eerste vijf wedstrijden. "Ik vind het niet verrassend dat Groningen bovenaan staat", zegt Gabri. "Het is nog vroeg in het seizoen, zoveel kan je er nog niet van zeggen. Maar ik denk wel dat FC Groningen bij de eerste vier zal eindigen. Ze haalden vorig jaar ook de play-offs en dat ze nu bovenaan staan, is echt geen toeval."

Overigens behoort Gabri tegen FC Groningen, voor het eerst dit seizoen, tot de selectie van Ajax. De Spanjaard is volledig hersteld van een hardnekkige enkelblessure, die hij opliep tijdens een training. "In eerste instantie leek ik niet lang eruit te zijn", vertelt hij op de officiële website van zijn club. "Het leek een verzwikte enkel. Maar de pijn ging niet weg, het bleef zeuren. Nieuwe onderzoeken brachten aan het licht dat de blessure complexer was dan alleen een verzwikking."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen