Nalbantoglu wil alweer weg bij Kayserispor

15 oktober 2008, 17:40   Bijgewerkt: 15 oktober 2008, 17:59

Het Turkse avontuur van Muslu Nalbantoglu (24) lijkt één grote teleurstelling te worden. De rechtsback verruilde deze zomer NEC, waar hij een vaste basisplaats had, voor Kayserispor. Bij de Turkse club komt hij echter niet aan de bak, waardoor hij in januari mogelijk alweer terugkeert naar de Nederlandse competitie.

"Ik heb het gevoel dat ik een speelbal ben tussen de technisch directeur en de trainer", zegt de rechtsback in het AD over zijn situatie bij Kayserispor. "De technisch directeur heeft me gehaald, maar ik heb niet het idee dat de coach daar iets vanaf heeft geweten. Misschien had ik de trainer voordat ik tekende zelf even moeten bellen, ik weet het niet. Maar een kans heb ik van deze man dus niet gekregen."

Sinds enkele weken moet Nalbantoglu zelfs meetrainen met het tweede elftal. Een langer verblijf bij Kayserispor lijkt voor de rechtsback dan ook geen optie. "In december dient de volgende betaling van mijn salaris plaats te vinden. Ik denk dat dit een probleem op gaat leveren. Ik hoop eigenlijk dat we voor die tijd een oplossing hebben, zodat we op een nette manier uit elkaar gaan. Ik wil graag in Nederland of Turkije aan de slag. In Turkije wil ik bewijzen dat ik toch een goede voetballer ben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen