Bahia wil aanvoerder van Feyenoord worden

14 oktober 2008, 15:28   Bijgewerkt: 14 oktober 2008, 15:34

Aan ambitie geen gebrek bij Andre Bahia. De Braziliaanse verdediger (24), die onlangs zijn contract bij Feyenoord verlengde tot medio 2012, heeft grote plannen in de Kuip. Hij droomt er onder meer van om de aanvoerdersband te dragen.

"Ik wil ooit aanvoerder worden. Ik moet alleen eerst nog even dooroefenen met de Nederlandse taal. Die moet ik nog wat beter onder de knie krijgen, zodat ik mijn medespelers beter kan coachen. Dat is belangrijk", zegt hij in Sportweek.

Ook sportief heeft Bahia grote plannen. Hij wil prijzen pakken met Feyenoord, het liefst dit seizoen nog. "Ik verwacht dat we dit seizoen minimaal bij de eerste vier eindigen, misschien kunnen we zelfs wel kampioen worden. Daarnaast kunnen we natuurlijk weer de bekerfinale halen en hebben we alle kans om ver te komen in de UEFA Cup", aldus de verdediger, die nog geen behoefte voelt om Feyenoord te verlaten. "Ik wil met deze club historie schrijven en prijzen winnen, zodat de deuren hier na mijn carrière óók nog voor me openstaan. Ik ben nog niet klaar bij Feyenoord."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen