Rajcomar wees Antillen af in hoop op Oranje

11 oktober 2008, 09:36   Bijgewerkt: 11 oktober 2008, 09:48

Prince Rajcomar heeft de hoop nog altijd niet opgegeven, dat hij in de toekomst uit zal komen voor het Nederlands elftal. De 23-jarige aanvaller was in het verleden een vaste waarde in Nederlandse nationale jeugdteams, maar is de laatste jaren volledig uit beeld geraakt. Hij verdient zijn brood nu bij Breidablik Kópavogur, een middenmoter uit IJsland. Toch blijft Rajcomar dromen van Oranje.

Rajcomar, die in Nederland uitkwam voor Fortuna Sittard, FC Utrecht en FC Den Bosch, zou vanwege zijn Antiliaanse roots ook uit mogen komen voor de ploeg van de Nederlandse Antillen. "Dat klopt, maar ik heb twee uitnodigingen van de Antiliaanse voetbalbond afgewezen, omdat ik nog voor het Nederlands elftal wil uitkomen. Of het wel realistisch is? Je mag toch wel dromen? Misschien komt er wel een omslag in mijn carrière", zegt de geboren Maastrichtenaar in het AD.

Als Nederlander in IJslandse dienst is de interland tussen beide teams, vanavond in de Kuip, voor Rajcomar heel bijzonder. Hij verwacht dat Oranje het niet gemakkelijk gaat krijgen. "IJsland komt echt niet om te verdedigen. Ze hebben dan wel een topmentaliteit, maar kunnen ook aardig voetballen. Nederland moet niet alleen Eidur Gudjohnsen in de gaten houden bij de snelle counters, maar ook Heidar Helguson van Bolton Wanderers. Ik gok op een kleine zege van Oranje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen