Molhoek: "Suarez naait mij een kaart aan"

Ger
29 september 2008, 10:21

Rogier Molhoek is na de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen Ajax allerminst te spreken over Luis Suarez. Volgens de middenvelder van Vitesse heeft hij door toedoen van de Uruguayaan zijn derde gele kaart op rij gepakt.

"Suarez naait mij een kaart aan", spreekt Molhoek duidelijke taal in De Gelderlander. "Eerst trapt hij mij vol op mijn been. Ik ben niet het type om te gaan liggen, maar ik ga verhaal halen. Ik zeg 'ben je gek of zo'. Dan gaat hij wild doen en die scheids trapt er in. We krijgen allebei geel. Suarez mag van geluk spreken dat hij geen rood krijgt voor die overtreding."

Door de nieuwe nederlaag staat Vitesse momenteel op de voorlaatste plaats met één puntje. "Het lijkt mij verstandig als we de doelstelling een beetje bijstellen. We hebben al zo veel punten verloren, dat we ons niet kunnen meten met de subtoppers. Laten we het maar per week bekijken en eerst wat ploegen onder ons zien te krijgen."

"We hebben maar een puntje meer dan Volendam en die zullen ook wel eens ergens winnen, dan sta je helemaal onderaan. En ik vind dat we ons niet met Volendam mogen vergelijken. We hebben kwaliteit genoeg, maar het moet gaan draaien. Een goeie overwinning, dat is wat we nodig hebben. Dat heb je niet hier tegen Ajax laten liggen natuurlijk. Maar het moet wel gebeuren, anders gaat het in het koppie zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen