McClaren: "Twente speelt steeds beter"

Ger
28 september 2008, 08:20

FC Twente won zaterdag met duidelijke cijfers van De Graafschap (3-0). De Tukkers hadden echter wel de hulp van de tegenstander nodig om de score te openen. Keeper Erik Heijblok liet een ongevaarlijk schot uit de handen vallen, waarna Blaise N'Kufo eenvoudig kon profiteren.

"Er kwam een beetje geluk bij", moest FC Twente-trainer Steve McClaren toegeven. "Dat neemt niet weg dat ik tevreden ben. We zijn er nog niet, maar per wedstrijd wordt ons spel beter. We hebben maar één kans weggegeven, dat is een grote verbetering ten opzichte van de voorgaande duels. Als we niets weggeven zitten we goed."

"Meerdere spelers maken dit seizoen bij ons de doelpunten", aldus de Engelsman. "Dat is een pluspunt. In de voorgaande jaren was FC Twente toch iets te veel afhankelijk van N'Kufo. Bovendien hebben we enkele goede invallers. Hersi en Huysegems hadden als invallers beslissende acties. Ook dat is belangrijk."

"Veel meer zat er voor ons niet in", vond oefenmeester Henk van Stee van De Graafschap. "Tegen deze tegenstanders zijn hooguit bonuspunten te halen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen